Zorgboerderij Zeewolde
natuurvoeding & theeschenkerij, midgetgolf & kinderboerderij

Natuurvoedingswinkel

In onze natuurvoedingswinkel Boerderijwinkel MMM verkopen wij voedsel, dranken, schoonmaakmiddelen n huidverzorgingsproducten die op een natuurlijke wijze zijn geproduceerd. Dat betekent zonder gebruikmaking van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen, groeihormonen, kunstmatige bewaarmiddelen, kleurstoffen en/of smaakstoffen.


Van eigen bodem

Een aantal van de producten in ons assortiment hebben wij zelf verbouwd; uiteraard op biologische wijze. Van asperges en wortelen tot zonnebloemen of pompoenen. Uiteraard zijn de producten seizoensgebonden en vers. Ook verkopen we de eieren die onze eigen kippen leggen.


Streekproducten

Van harte bevelen wij heerlijke streekproducten aan; (diepvries) brood (elke dinsdag vers bezorgd), kaas, sap, thee en honing van producenten uit Flevoland. Zelfs bier dat in Flevoland gebrouwen is.


Diten & bewuste eetstijlen

Voor veel diten en eetstijlen kunt u bij ons terecht voor de juiste voeding; bv glutenvrij, raw food, bloedgroepdieet, suikervrij, gistvrij. Als Schr Excellent Shop bieden wij u een ongekend groot assortiment glutenvrije producten.


Afhaalpunt Hofwebwinkel

Elke donderdag, na 15.00 uur, kunt u uw bestelling bij de Hofwebwinkel bij ons afhalen.


Mensen

De mensen die bij MMM Zorgboerderij werken zijn mensen met een ondersteuningsvraag. Zij hebben bewust gekozen voor het werk op ons gemengd boerenbedrijf, waarvan Boerderijwinkel MMM onderdeel is. Uiteraard worden zij op maat begeleid. Leren en werken wordt zo op een passende manier gecombineerd.


Zonder winstoogmerk

Alle opbrengsten van Boerderijwinkel MMM komen ten goede aan de MMM Zorgboerderij.
Dankzij onze winkel kunnen wij de kosten dekken die worden gemaakt om de landbouw mogelijk te maken en de dieren van de Kinderboerderij te houden en onderhouden.